Őszi Mondocon,ékszerek


 Legutóbb az Őszi MondoConon vettem részt az ékszereimmel.Az esemény jól sikerült, leszámítva azt, hogy mellénk tettek egy olyan árust, akik nem kézműves termékeket árultak, és nagyon sokan vásároltak tőlük. Ami azért sem fair, mert kézműves részlegen voltunk. Mindemellett egyikőjük többször odajött és odasúgta a mi vásárlóinknak, hogy hozzájuk menjenek vásárolni,mert ők olcsóbban jobb cuccokat adnak. Hatalmas disznóólat csináltak,alattunk is az ő szemetük volt, és miután elmentek sem takarították el rendesen. Már az OGT-n is feltűntek,csak akkor még nem tudtam, hogy már akkor sem nagyrészt saját termékeket árultak. Ott is ők voltak az egyedüli nem kézműves árusok és akkor is legtöbben tőlük vásároltak miközben sokan azt hitték egyedi kézzel készült dolgokat vesznek. Nos ezek után valami megoldást kell találni a szervezőknek és az árusoknak, arra, hogy az ilyen speciális rendezvényeken, hogyan és miként lehessen kereskedőként és kézművesként részt venni úgy, hogy egyik ne üsse a másikat és mindenkinek megérje a vásározás. Vagy, ha szigorú feltétele a kézműves árucikkek árusítása, akkor a másikat ki kell zárni.A fentebb írt társaságot személy szerint nem bánnám ha kitiltanák, nem a konkurencia miatt, hanem azért amit csináltak. Tisztában vagyok vele, hogy nem mindenki értékeli a kézműves dolgokat és érthető, ha valakinek egy nagyiparban legyártott árucikk tetszik jobban. Magam is láttam már ilyet, hisz számomra is vannak tetszetős ruhák vagy kiegészítők melyek nem kézműves termékek és jobban tetszenek mint a kézműves változataik függően attól ki milyen dolgot készít, mert ízlés dolga. Mindegyiket tervezi valaki,csak egyikből egy készül másikból sok egyforma. Most pedig jöjjenek képek azokból amiket a conon árultam.
A felső kettő elkelt, az alsó kettő még nem.


 Ezen a képen is a felső (3db) nyakpánt már "gazdis" :) Továbbá a barna szemes karkötő kivételével mind elkelt. A sárga szemes gyűrű megrendelésre készült.

"Winter dragon eye" karkötő.

 Ezen a képen pedig újabb ékszerek készülnek, a következő képen a már egyik elkészült nyakpánt látható.


Itt pedig 2 új festményem, amelyet a nyakpántok dekorálásához fogok majd használni üveglencsés medálként, és tervezek még némi újítást mellé, de erről majd később.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Festményeim I.

Zene, gitár,